Denne historie handler ikke om at følge drømmen. Den handler om at forme sit liv så det kan føles som lykken. Og det starter ikke altid med en drøm.

Nogle gange starter rejsen med at ville undslippe, der hvor man er.

Dette er Pernilles historie. Pernille er Advokat og Astrolog. To meget modstridende titler, der på samme måde beskriver hende rigtig godt og fortæller en smule om alt det hun indeholder. For Pernille er vild med orden, lige så meget som kaos og det er på mange måder blevet hendes livsværk at forstå verden i dens systemer og komplekser. Hver gang jeg taler med Pernille bliver jeg inspireret og imponeret over hvor meget hun kan fortælle om mig, blot ved at kende mit stjernetegn.

Pernille driver sin business fra hjertet, men med begge ben solidt plantet på jorden. Og det er noget af det jeg er vild med ved hende. Sammen med hendes evne til at kombinere og binde sløjfen mellem det jordnære og spirituelle.

Starten som selvstændig

Jeg blev selvstændig som en bevægelse for at komme væk fra der, hvor jeg var. Jeg er klar over, at det ikke er sådan, vi bør træffe beslutninger, men i foråret 2014 kunne jeg bare ikke være i mit job mere. Ikke fordi det var dårligt, det var bare ikke godt for mig. Jeg havde hverken energi eller overskud til at gøre noget andet end at undslippe det.

Så jeg rejste.

Jeg havde som det første brug for at komme fysik langt væk fra det liv jeg levede.

Det var først, da jeg efter nogle måneder var færdig med at rejse, og bruge en masse tid sammen med min søn, som jeg følte at jeg havde forsømt, at jeg satte mig ned og mærkede efter.

Det er jo det her liv, jeg altid gerne ville. Friheden til at kunne tilrettelægge min tid, som jeg vil.

Så jeg sprang ud i den dybe ende opsøgte og fik ret hurtigt nogle konsulentopgaver, og så var jeg nødt til at have et CVR-nummer. Friheden jeg oplevede ved at arbejde på den måde, gjorde, at jeg fortsatte. Hvis ikke opgaverne bare var kommet, tror jeg hurtigt, at jeg havde givet op og søgt et job. For jeg havde ikke haft et brændende ønske om at starte mit eget. Faktisk hørte jeg mest om, hvor hårdt det var, og gik og ventede på den der ”døde periode” hvor kunderne forsvinder.

Jeg er helt sikker på at der ikke skulle meget modstand til før jeg havde stoppet igen.

Det der gjorde det nemt for mig var, at jeg fortsatte i advokat-sporet, hvor jeg er uddannet og havde arbejdet i mange år. Så det hele var stadig velkendt. Nemt. Jeg havde ovenikøbet penge i en opsparing. Min tidligere arbejdsgiver og tidligere kunder gjorde, at opgaverne bare kom i et flow.

Derfor var min energi også høj. Det var nemt at få kunder og opgaver. Men den måde, som jeg havde på som fastansat – det her ”knokle-mode”, det forsat blot som selvstændig.

Så hvis kunden ringende og sagde nu er det nu, så hoppede jeg og spurgte hvor højt?

Jeg havde været advokat i 10 år, da jeg fik mit CVR-nr.

Jeg rådgav på en anden måde, som selvstændig, men formen var stadig den sammen.

Jeg havde brug for at finde en ny form, min form, men det tager tid.

Rejsen ind i astrologien

Der var helt sikkert en grund til at rejsen skulle starte der, hvor den gjorde. For jeg havde slet ikke været modig nok til at starte en astrolog virksomhed, med det samme. Selvom interessen for astrologi altid har været der og min spiritualitet er vokset stille og roligt, blev det holdt privat.

Under min barsel fik astrologien lov til at fylde lidt mere. Og i forbindelse med min skilsmisse dykkede jeg dybere ned, for at forstå mig selv bedre.

Jeg begyndte at bruge astrologien som et selvindsigtsværktøj, fordi det hjalp mig med at blive konkret med mine følelser. For mig er det virkelig en genvej ind til ens emotionelle tilstand.

I foråret 2016 havde jeg så meget i mit hoved, at jeg følte et overvældende behov for at gøre noget mere ved det.

Jeg oprettede en Facebook side og begyndte at skrive. For at få luft og klarhed. For at få meningen ned på papir. Det var uden at dele det nogen steder, eller uden tanke på at nogen skulle følge det. Det var for mit eget behov.

Det føles som gammel visdom, der gives videre, og jeg har aldrig før lært noget eller kunnet noget, der faldt mig så nemt.

Det ene tog det andet, jeg begyndte at holde små fuldmåne events i januar 2017 og et par måneder senere startede jeg på Feng Shui uddannelsen, hvor jeg fortalte lidt om min tilgang og pludselig ville andre deltagere have lagt et horoskop. De blev lidt mine prøvekaniner. Og stille og roligt voksede følgerne på Facebook.

I påsken 2017 ramte siden 100 følgere. Og siden er det vokset og vokset, efterhånden som jeg møder mennesker, lægger horoskoper og holder foredrag. I dag er der omkring 900 der følger med.

Det var først i 2018 jeg fik en hjemmeside færdig for astrologi delen. Nu er min hobby pludselig blevet en indtægtskilde. Fuldstændigt tilfældigt.

Økonomien i det nye liv

Min advokatvirksomhed gav godt de første år, altså 2015,16 og det meste af 17. Men i slutningen af 2017 skete der noget. Det var ikke fordi jeg undlod at bruge min energi på juraen, men det føltes bare ikke længere på helt samme måde.

Her i 2018 har økonomien på jura-delen virkelig været ramt. Kunderne er ikke gået andre steder hen. De har simpelthen bare ikke haft nogle opgaver, og de tiltag jeg har gjort for at få nye kunder, har ikke virket. Til gengæld har der virkelig været flow i astrologi delen.

Om det er det her skifte i opmærksomheden og energien, skal jeg ikke kunne udelukke.

2018 har været et år hvor det at være selvstændig virkelig har trukket tænder ud og fået mig til at vokse på alle mulige måder.

Jeg har helt tiden tænkt, at det var juraen, der skulle give mig pengene, så jeg kunne lave astrologien. Men nu kan jeg også tjene på den del. Og nu tænker jeg det nok mest som et glidende skift.

Andre spørger til koblingen mellem jura og astrologi, og om det måske har skræmt mine kunder væk. Men det er faktisk blevet vel modtaget. Det er ikke blevet dømt, men de har været nysgerrige og nogle gange skeptiske, med god grund fordi det er så fremmed for mange.

Skiftet i mig er også blevet reflekteret i det ydre, så jeg er blevet mindre optaget af at skulle leve op til nogen rolle, eller nogen titel.

I dag er jeg bare mig.

Vejen til ro i maven omkring økonomi

Min vej har helt sikkert været learning by doing og Pippi-Langstrømme princippet, om at det kan jeg nok godt, selvom jeg ikke har prøvet det før.

Men det at have ro i maven, når der er bølgegang i økonomien har virkelig krævet noget af mig. Det har krævet at jeg fandt en helt ny styrke og tro på mig selv frem.

Der var nogle måneder, hvor det ikke var sjovt, og jeg ikke vidste, hvor pengene skulle komme fra, men det åbnede så nogle andre døre i forhold til at blive bedre til at modtage hjælp og støtte udefra.

Og jeg lærte, at den der økonomiske ”på kanten” oplevelse er en jeg kan håndtere, men ikke trives i, da min krop bliver stresset af det. Men også, at jeg kan tænke kreativitet i pressede situationer, og at astrologien/spiritualiteten kan hjælpe mig til at se alternative løsninger.

Men jeg blev også klogere på, hvad jeg vil og ikke vil for at få projektet som selvstændig til at lykkes. At det ikke er for enhver pris, og at jeg har været nødt til at finde nogle lidt mere holdbare løsninger, end quick fix løsningerne.

Universet skubber til mig. Jeg skal videre af denne vej med astrologien. Jeg har derfor spurgt mig selv; ”Hvor meget vil jeg det her? Hvor meget stoler jeg på mig selv?

Det presser mig ud af min komfort zone at danse rundt om fornuften og drømmen. Det har virkelig givet et værdiopgør hos mig og tvunget mig til at tage stilling til, hvad der er vigtigt for mig. I den forbindelse har jeg kigget rigtig meget på mit penge mindset. Hvad det er for en værdi jeg selv synes jeg har, og hvilken værdi jeg skaber. Om jeg gerne må være en der har mange penge, eller om der aldrig er nok til mig.

Jeg er blevet helt bevidst om, hvad jeg har lyst til at bruge mine penge på. Jeg investerer i noget helt andet nu end tidligere. En investering i mig og min business. Noget som kan flytte mig, mere end et nyt stykke tøj.

Mit bedste råd

Alt handler om dig. Uanset hvad der sker i dit liv, din forretning eller hvad du møder af modstand. Det handler om dig. Det ydre reflektere noget som bor inde i dig. Ikke fordi der er noget galt med dig eller forkert ved dig. Det betyder blot, at du skal mærke efter, og at der altid er en mening og et budskab knyttet til det.

Jo mere man går til livet, som en indre rejse, jo større vil tilfredsheden ved det blive.

Spørg dig selv; Hvad er mine værdier? Hvorfor betyder det så meget for mig? Spørg også hvorfor du gør, som du gør og hvad det giver dig. Hvis ikke det giver dig noget godt, så lad være.

Vi handler for meget på ubevidste mønstre og normer. Du skal ud af din komfort zone. Tænk hele tiden et lille skridt ud af din komfort zone.

Det giver nemlig power tilbage til dig selv.

Og giv så dig selv lov til at leve, til at tjene penge, til at rejse, blive forkælet og passe godt på dig selv. Lov til at være præcis det menneske, der føles rigtigt for dig at være.

 

Tusind TAK Pernille, fordi du ville være med, det er altid inspirerende at tale med dig <3 

Blev du inspireret, eller har du spørgsmål om interviewet eller til Pernille så tøv ikke med at skrive dem i kommentaren og del, med alle der kan finde ro eller inspiration i Pernilles rejse. Sammen bliver vi klogere. Sammen udvikler vi os.


Vil du læse mere om Pernille og hendes ydelser, så tjek www.astroswan.dk

#mindyourfinances⠀⠀⠀
#økonomiskementor⠀⠀⠀
#moneymindset
#interview
⠀⠀
#roimaven⠀⠀⠀
#moneysoul⠀⠀⠀
#moneycoach⠀⠀⠀
#moneybabe⠀⠀⠀
#selvstændig⠀⠀⠀
#økonomi⠀⠀⠀
#økonomimedoverskud⠀⠀⠀
#femaleentrepreneur⠀⠀⠀
#kvindeligiværksætter⠀⠀⠀
#feminintpengemindset⠀⠀⠀
#femalemoneymindset⠀⠀⠀
#pengemindset⠀⠀⠀
#pengementor⠀⠀⠀
#roiøkonomien⠀
#spirituella