Dette kommer ikke til at handle om afdødekontakt. Jeg har ikke nogen magisk krystalkugle, og jeg har ikke tænkt mig at sende nogle besværgelser afsted i din retning

Det, som jeg vil dele med dig, er noget som du med garanti har en mening om.

Jeg vil tale om spiritualitet og clairvoyance. Mere specifikt, hvordan jeg bruger det i min business og som et redskab i mit liv og min forretning.

Foretrækker du at lytte til emnet i stedet, så find podcast afsnittet “Hvad er spiritualitet”

Det kommer til at udfordre dit mindset at læse om. Fordi der er delte meninger om hvad spiritualitet dækker over. For nogle er det noget religiøst, for andre er det en følelse af ’noget større’ end os, for nogle andre igen er det noget mystisk og uforståeligt, som der kan give en indre modstand.

Fordi det kan være svært at sætte to streger under.

Måske allerede nu har en blokering på fordi du ikke ’tror på’ al det hokus pokus? Måske fordi det skræmmer dig, eller udfordrer dig på anden vis?

Lad mig skynde mig at sige: Det er helt okay. Hvad end du føler lige nu, er det fint.

Det eneste, der er en skam er hvis du lukker af og afviser muligheden for at lære noget nyt.

Derfor vil jeg invitere dig til at læse med, med et åbent sind. Lyt til de indvendinger du får, del dem meget gerne med mig, og lad os tale om dem sammen.

Jeg vil dele et redskab med dig. Om du vælger at bruge det efterfølgende er helt op til dig

For mig er spiritualitet et redskab

Pointen med det hele er at åbne dine øjne for dine overbevisninger i forhold nye ting. Ting du ikke helt kan regne ud. Jeg udfordrer din tryghedszone, og tendens til at ’lukke af’ for det, der føles nyt, farligt eller ukendt.

På samme måde lukker vi nemlig af for de ting i vores liv som føles svære, uforståelige eller farlige. For eksempel vores egen økonomi. Vores egne følelser. Eller vores egne relationer.

Derfor er målet for mig, i mit arbejde at hjælpe dig med at give slip på det, der blokerer dig, og åbne op for et godt penge flow.

Må man overhovedet tale om det overnaturlige sammen med økonomi?
Jeg kunne sagtens ’bare’ servere nogle praktiske revisorråd til dig. Fortælle dig, at hvis du lægger en halvtredser til side om dagen i et år, har du næsten tyve tusinde kroner sidst på året. En fin opsparing som du kan bruge på at rejse eller købe en ny sofa.

 

Den slags råd har jeg givet mange gange og jeg hjælper stadig med den praktiske tilgang til økonomi og vækst.

Det er bare ikke det, som jeg mener er mest interessant, eller relevant for dig.

Det, som er rigtig spændende er, hvordan du tænker om penge

Hvad penge får dig til at føle? Hvad fortæller du dig selv, som hindrer dig i at leve livet efter din egen opskrift?

Livet er for kort til at følge andres regler, mener jeg. Alligevel er vi alle sammen meget forsigtige med ikke at komme til at bryde nogle regler. Ved for eksempel at falde udenfor kategori og ikke være ‘almindelig’.

Det, som jeg vil dele med dig nu falder fuldstændigt uden for kategori. Det er fyldt med tabu, fordomme og følelser.

Derfor vil jeg invitere dig til at læse med et åbent hjerte og prøve, så godt du kan at følge min vejledning. Hvis – eller når – du kan mærke at du blokerer og tænker dig ud af at være med – så prøv at skrive din blokering ned. Hvad siger den:

Er det åndsvagt, giver ikke mening, for svært, du kan ikke forstå det, du bliver ked af det. Hvad sker der? Og del endelig i kommentaren.

Anerkend at du stopper dig selv og prøv så at fortsætte alligevel.

Vi er på denne rejse sammen, og hvis du deler, vil du opleve at du bestemt ikke er den eneste der har det på den måde.

Tør du at gå verden i møde med et åbent sind?
Jeg vil som det første invitere dig til at tænke på er spiritualitet i forbindelse med din egen rejse og personlige udvikling.

Hvad betyder det for dig? Er det noget fuldstændigt uforståeligt, eller giver det så meget mening?

Hvilken følelse fyldes du af, når jeg inviterer til at tale om netop dette? Hvad fyldes du af, både af indvendinger og spørgsmål?

Vil du være åben overfor at det spirituelle univers, i hvad end form eller format, kan fungere som en guide for dig på rejsen?

Eller er det helt lukket land for dig at begive dig ind på?

For mig er det et redskab

Jeg bruger mine spirituelle evner til at gå laget dybere i mit arbejde med mindset og personlig udvikling. Jeg kan intuitivt guide dig til at mærke noget af det, du måske blokerer for.

Det hænger uundgåeligt sammen med mindfulness. Hvis vi tror på at vi er støttet og guidet, vil det være det vi oplever. Hvis vi modsat vælger at tro på at der ikke er noget mellem himmel og jord, ingen tegn eller beskeder. Ingen, der guider os. Så er det vores virkelighed, og det er lige så fint.

Det at tale om min spiritualitet kan jeg opleve som en stopklods for nogle, indtil vi får talt om, hvad det egentlig handler om.

Det er en muskel, som vi skal træne. Som vi skal begynde at mærke at vi har.

Spiritualitet er ikke farligt.

Spiritualitet er blot en evne til at kunne stille skarpere. Til at se andre mennesker tydeligere og turde åbne op for de beskeder du får, når du møder andre mennesker.

Jeg vælger at lytte til det jeg oplever og spørge ind, og gå på opdagelse i dit univers. Fordi det kan bringe os tættere på din sandhed hurtigere, og hjælpe dig med at flytte dig.

Vi kan kalde det intuition hvis det føles mere trygt.

Uanset hvad er det en gave, som jeg tager med mig, og som hjælper mig til at rykke mennesker.

Jeg er vild med det, som det giver mig.

Hvis du har mod på det, og gerne vil udfordre mig på det, vil jeg gerne invitere dig til at åbne dit sind, og give dig lov til at lytte med alle sine sanser. Give plads til at opleve små signaler, tegn eller symboler.

Gå på opdagelse i verden på ny. Og åbn op for de fornemmelser, tanker eller ideer der dukker op.

Sådan gør jeg
Den måde jeg bruger mine spirituelle evner, handler derfor om at åbne op for en dybere selvindsigt.

Jeg bruger det aktivt som et redskab til at lytte bedre efter. Bemærke de små signaler og hjælpe dig til at genkende dine mønstre, blokeringer eller reaktioner.

For nogle kan det føles grænseoverskridende og intimt. Og så holder jeg mine observationer for mig selv og sørger blot for at stille de rette spørgsmål. For andre, er det en dyb og meningsfuld samtale der rykker noget i dem.

Det er noget jeg er født med. Noget jeg tror vi alle er født med. Men det er også en gave som jeg udvikler på hver dag. En muskel jeg træner aktivt. Det samme kan du, hvis du går ind i verden med et åbent sind og nysgerrighed.

Jeg håber at mine ord har rykket dig, og fået dig til at mærke dine overbevisninger. Måske er du blevet udfordret?

Uanset hvad, vil jeg virkelig gerne høre din oplevelse. Jeg elsker når du tør at dele.

Lad os dele rejsen
Hvis dette har fået dig til at tænke at du har nogle overbevisninger eller vaner, som du virkelig har brug for at få ændres. Fordi de stopper din vækst og personlige udvikling. Så vil jeg anbefale dig at se mere om mit nye online forløb Mind Your Money Honey – Dette er forløbet til dig der er klar til at smide de dårlige vaner på porten, og få et nyt og positivt mindset der kan vækste både dig og din business.

De tilbagemeldinger jeg har fået på kurset indtil nu, har været positive. Deltagerne er blevet rykket i deres penge mindset og har fået en dyb indsigt i deres egne vaner, blokeringer og overbevisninger. Faktisk bliver du udfordret allerede inden du køber – for prisen, den bestemmer du selv.

Tak fordi du var med og hav en magisk dag.

Kærligst
P