Jeg har ikke delt meget omkring det, jeg vil fortælle om nu.

Faktisk er det eneste jeg har delt, en ændring af mit navn på min private Facebook profil i sommers. Måske har du bemærket mit navn – de flere navne, og særligt nogle navne, der har det med at gå igen.

Det er nu knap 2 år siden jeg ændrede mit navn og jeg føler mig kaldet til at dele det med dig.

Ikke fordi jeg har brug for at bevise noget, eller opfordre andre til at ændre deres navn. Men for at dele den oplevelse det var for mig at gøre det.

For det var faktisk en mega svær beslutning for mig.

At skifte navn var en “ide” jeg havde rumsteret med i nok 1-1,5 år før jeg valgte at gøre noget ved det.

For ligesom at varme op til det, startede jeg med at få lavet en numerlogi session på min virksomhed. Her føltes det mere trygt at lege med navnet, uden andre behøvede at blande sig.

Det vilde var at kort efter jeg havde booket sessionen skete der noget.
Det gamle og tunge jeg følte omkring min virksomhed slap sit greb, og pludselig opstod der nye ideer og nye kunder at lege med. Det var sjovt og let. Ligesom at være på cafe med gode venner. Det ændrede min opfattelse af et arbejde fra noget tungt og drænende, til noget let og legende.

Så efter at have leget med tanken i en ruuuum tid, tog jeg endelig mod til mig og skiftede mit navn til det, jeg længe havde gået og vidst var rigtigt for mig.

Det var med blandede følelser. For jeg var virkelig nervøs for, hvordan andre ville tage imod det. Jeg var bekymret for om andre ville ’dømme mig’ for min beslutning, selvom jeg følte at den var helt rigtig for mig. Puha, kender du den type beslutninger?

Det var ikke første gang jeg tog en beslutning andre kunne have svært ved at forstå, men det gør jo sjældent beslutningerne mindre vigtige. Måske tværtimod?

Nu sidder du måske med 10.000 kroners spørgsmålet – har det så gjort en forskel?

Det er jo altid svært at sige. For hvordan havde mit liv set ud hvis ikke jeg havde skiftet navn? Hvordan havde jeg udviklet mig uden en navneændring?

Det kan vi jo kun gætte på, men for mig har det givet en anden ro og styrke indeni mig. Fordi jeg handlede på det, der føltes rigtigt for mig. Også selvom jeg kunne risikere at min omverden ville stille sig uenige. Jeg stod ved – og respekterede min egen beslutning, mine egne tanker, overbevisning og spiritualitet.

Og det giver en kæmpe styrke.

Når jeg hører mine tætteste veninder fortælle, at de kan se og mærke en forskel på mig, bliver jeg glad og stolt. De er på den baggrund faktisk er begyndt at tro en smule på numrologien, men for mig handler det mere om at jeg er begyndt at tro på mig selv. Det vil helt sikkert vise sig i den energi jeg sender ud.

Jeg mærker nemlig at nogle ting er faldet på plads på en anden måde.

Jeg mærker mig selv og mine grænser tydeligere end før. Jeg mærker en styrke i at gøre det, der er rigtigt for mig. I mit liv, min business og for mig selv.

Det samme kan du gøre.

 

 

Udvikling og forandringer kan have mange forskellige opskrifter.

For mig var det et navneskift. For dig er det måske at stå stærkere i din pris, dine ydelser eller det, at du har valgt at være selvstændig.

Hvis du gerne vil skabe forandringer i dit liv, så kast alt efter det. Tro på det selv først, og så lover jeg dig at din omverden vil følge med dig.

Om det så er dit navn, din tid, dit fokus, dit arbejde med dit mindset, dine overbevisninger, din krop, meditationer eller alt hvad, du bliver nysgerrig på. Så skal forandringerne nok komme, hvis du selv går all in.

Rammer denne artikel noget i dig? Så vil du elske at læse videre her: Giv plads til forandringer

Har du brug for hjælp til at skabe forandringer i din business, startende med dig, så kan jeg hjælpe dig med at få overblik og tage det første vigtige skridt. Måske handler det om at begynde at tro på din egen forretning.

Book en indledende session, og lad os tale om hvilke forandringer du ønsker dig.

Jeg vil elske også at hjælpe dig.