Har du prøvet at noget er blevet væk for dig?
Måske dine nøgler, noter, dit headset eller andre vigtige ting.
Du leder og leder. Alle steder. Prøver at huske hvor og hvornår du sidst har brugt eller bare set dem… men lige lidt hjælper det…

Har du prøvet det samme med koden til dit dankort?

Pist væk, ikke til at finde, uanset hvor meget du leder i hukommelsen.

Det har jeg. Og jeg har det her smarte system hvor man har én kode til flere kort, så da jeg glemmer min kode, mister jeg muligheder for at bruge ALLE mine kort.

Heldigvis blev en oplagt mulighed for at arbejde med min #moneysoul

Både da panikken ramte mig i butikken, da jeg skulle betale og ikke kunne huske min kode. Hvem er jeg hvis jeg ikke kan betale! Hvor pinligt

Og ude af butikken, hvor jeg rumsterede rundt i min hukommelse og skældte mig selv ud over ikke at kunne huske, ikke have styr på mine koder, ikke have tjek på alting og mærkede panikken stige, frustrationen pege indad.🙈

Det var først da jeg gav op. Gav slip og erkendte at; Nå, den har jeg glemt, hvad gør jeg så? Jeg bestiller et nyt kort at det gik op for mig at det her er en money soul rejse.

Først angsten for konfrontationen. Så begynder jeg at se løsninger. Så fejer jeg indvendingerne væk og vælger mine investeringer: Æv at jeg skal bruge penge på et nyt kort, men det er en god investering fordi jeg ikke kan huske min kode.

Du gætter aldrig hvad der så skete

Jeg giver slip. Laver en note om at ringe til banken dagen efter.

Og her kommer pointen, for det er når vi overgiver os, giver slip, beslutter at nu må jeg handle (bestille nye koder, nøgler eller hvad det end måtte være), at tingene dukker på igen.

Så løsner vi den mentale knude vi har bundet.

Det gjorde det også for mig. Jeg kom i tanker om at jeg havde skrevet koden i min telefon. Så ind og led. Bum, der var den fint gemt og lige til at bruge.

På fuldstændig samme måde er det med penge og pengeflow. Jo mere du fokusere på at lede forvildet efter dem jo mindre er sandsynligheden for at de lander hos dig. Men når du kan overgive dig, og bliver klar på at finde andre løsninger så dukker de op.

Når vi ikke hænger fast i hvor, hvordan og hvornår de skal lande, men giver slip, overgiver os så kommer flowet.

Har du prøvet det?

Min invitation til dig i dag er at gå ud i dagen med følelsen af at overgive dig. Ikke som i at du ikke skal arbejde mod dine mål, men uden at være fuldstændig bundet op på resultaterne. Vær åben for de muligheder og overgive dig til dagen.
Kan du gøre det?

Giv mig en 💪🏻 hvis du er med. Hvis du er klar. Commit dig. Jeg tror på dig 💪🏻❤️

Kærligst
P 💫