Nu skal det jo helst være sådan, at din indre stemme til spørgsmålet “Er du alle pengene værd?”, er et rungende JA!

Men hvis du har det lige som langt de fleste, opstår der alligevel en let usikkerhed. For med det ja, følger et behov for at bevise det. For at hive et panel ind af kompetente kritiske kunder der enstemmigt giver dig 5 stjerner.

Men hvis du ikke lige har det ved hånden, hvordan får du så overbevist dig selv om at du er alle pengene værd?

Det taler jeg lidt om her:

Det at vide at du er pengene værd, og kunne sige den højt uden at skamme dig, hænger sammen med at du ved, hvilken værdi du skaber. For hvis du ved, og dine kunder slet ikke er i tvivl om at du skaber værdi, så bliver prisen ikke svær at eje. Din pris skal være en blanding af et tal, der får din økonomi til at hænge sammen, men også en pris der reflekterer den værdi du skaber og alle de ressourcer, uddannelse, erfaring der ligger forud.

Har du brug for at arbejde dig ind til den rigtige pris for dig, som både kan vækste din business og som føles rar at skulle ud og sælge, så er mine 1:1 mentor sessioner “Økonomi med overskud” helt sikkert noget for dig. Her taler vi om din business, hvad der ligger forud. Vi bliver konkrete med din pris versus dine udgifter og mål. For at finde frem til en prissætning, der er helt rigtig for dig. Læs meget mere eller kontakt mig her på siden.