Indrømmet. Jeg er ikke særlig god til det.

Egentlig er jeg kæmpe fan af fejring. Fejring af fødselsdage, mærkedage og opnået mål. Jeg har altid fejret min fødselsdag. Altid gjort noget ud af årsdage med kæresten. Fejret færdiggjorte studier. Men på en eller anden måde, har det med at fejre business succeser aldrig rigtig landet. Hvis jeg skal være ærlig så handler det jo nok om mit ego. Om at det ikke helt giver mig lov til at være tilfreds.
Mit ego mener altid at jeg kan gøre bedre. At mine resultater aldrig var helt gode nok til at poppe champagnen og bryde ud i dans.

Derfor er det noget jeg synes at vi skal øve os i og have fokus på. Vi skal huske hinanden på at anerkende hinanden, og hvor f…ing seje vi er !

Derfor var det også kæmpe stort, for mig, da jeg for et par uger siden inviterede min lille familie til at fejre sammen med mig.

Fejre den succesfulde lancering af Blooming Your MoneySoul. Som jo faktisk handlede langt mere om de indre resultater jeg mærkede, end de målbare resultater i kroner og øre.

Det jeg fejrede var at jeg gav plads til at gøre noget andet end ’normen’. Jeg fejrede at jeg har lyttet indad og mærket hvad, der var rigtigt for mig. Mærket, og taget handling på, hvordan jeg kan skabe en business og verden, der passer til mig.

Måske lyder det fjollet, for dig, men det var virkelig et stort skridt for mig at invitere til fejring af mig og min business. Fordi det ikke kun handlede om ydre målbare resultater, som føles mere legitime at fejre. Men det handlede om at give plads til fejringen af ’vejen dertil’ og de små og store sejre, før alle andre kan se og opleve – eller anerkende – vores succes.

Det er så vigtigt for dit mindset, og din fremdrift at du giver plads til at fejre de små vigtige skridt du tager i den rigtige retning. I din retning. Som føles rigtig, og vigtig for dig.

For når vi fejrer rejsen, så anerkender vi ikke kun målet, men også hvert et lille skridt, der har gjort at vi landede lige her. Vi giver rum og plads til at tage det hele ind.

Og hvis du lige nu tænker; ”Skal vi så fejre når vi ikke er i mål? Når vi ikke er tilfredse? Når vi drømte om mere?” så er svaret ja.

Du skal anerkende at du er på den vildeste rejse. Og omvejene er en del af den rejse. De fejl du begår, og læringen du tager med dig undervejs, er en del af rejsen!

Hvis du ikke anerkender rejsen, anerkender du heller aldrig resultaterne. De to ting hænger sammen.

Elsker du denne regel, så vil du også have glæde af at læse denne mindset øvelse

Giver du plads til at klappe dig selv på skuldrene – uanset om du tog et kæmpe skridt i den rigtige retning, eller lærte en meget vigtig læring – giver du plads til at vokse. Du tillader at dit mindset bliver stærkere, bedre og endnu mere magisk.

Så mens vi sad der med sushi på bordet og bobler i glasset mærkede jeg glæden indeni. Mærkede hvordan dette kun er begyndelsen på alt det, der skal fejres af business resultater fremover – både de målbare og ikke så målbare – i fremtiden.

Hvornår har du sidst fejret dig og det du har skabt?