Jeg sidder her sårbar og groundet. Rolig i min krop og med en lille følelse af ked-af-det-hed.

Jeg tager mig tager mig selv i ikke at lave overspringshandlinger, som jeg plejer. Tjekke Instagram, tjekke Facebook, der tager mig væk fra at mærke hvad, der sker i min krop.

Tager mig væk fra at mærke hvor fucking sej jeg egentlig er.  Og eje al min power. Alt det jeg kan. Mærke alt det, der lige er sket.

Mon du kender den følelse?

Jeg har lige brugt to timer sammen med to helt igennem fantastiske, skønne og virkelig seje business kvinder, jeg kender. Katrine Heller og Caroline Ellie. Hvis ikke du kender dem eller følger dem, så gør dig selv den tjeneste at læse dette færdigt og find linket videre til deres sider nederst. Og følg dem. Følg deres rejse og mærk deres power. Lad dig inspirere af disse skønne sjæle.

At være sammen med to så powerfulde kvinder kan virkelig rykke noget i mig. De kan virkelig deres, og på alle måder spejler de mig og kalder ”bull shit”, når jeg fortæller historier eller gemmer mig. Når jeg ikke ejer min power eller påstår jeg ikke ved, hvad næste skridt er.

Samtidig er det, det fineste og tryggeste rum vi skaber sammen til at lege, brain storme og bare være. Dem vi er og gå med det, der opstår. Eje det vi kan og det vi kan skabe.

Det var lige præcis det, der skete. Vi skabte et rum med plads til at være og plads til at eje. Derfor sidder jeg nu med den her følelse af sårbarhed. Fordi jeg åbnede op. Det er nyt at gøre det i det offentlige rum. Fordi jeg delte uden at stille spørgsmålstegn.

Det betyder nemlig at mit hoved bliver slået fra og jeg kan sætte mine evner i spil.

Alt det jeg mærker, de beskeder og forbindelse jeg har, bliver så meget tydeligere. Og i dette forum er jeg ikke bange for at bruge dem. Men det føles stadig virkelig sårbart.

Kender du følelsen af at være bange for at vise det, du kan?

Bange for at blive afvist for det. Bange for ikke at være god nok til det. Bange for ikke at blive elsket for én der kan det. Bange for …….al din egen indre frygt og usikkerhed.

De rum, hvor du kan få lov til at være og give plads til det upolerede og ægte, er én af de største gaver du kan give dig selv. I din vækst som menneske. Men også i din vækst som indehaver af en forretning hvor du skal eje det, du gør bedre end de fleste.

Jeg skaber disse rum med Magic Money Meetings når det skal handle om at eje penge og tage penge for det du kan.

Imens samler jeg inspiration og mod fra andre rum, med andre mennesker, der er andre steder i deres liv.

Jeg elsker, at Katrine taler om det at være bange, som noget vi ikke skal skubbe væk eller tale ned til. Det er i stedet noget vi skal invitere indenfor, omfavne, kramme, give kærlighed og så rykke alligevel.

Jeg elsker, at Carolina siger, ”Jeg er pisse bange, men det er ikke det vigtige her. Det vigtige er at jeg ganske enkelt nødt til at gøre det, uanset om jeg er bange” om hendes kommende projekt.

Jeg elsker, hvordan det at have et netværk af de skønneste kvinder, virkelig giver power og motivation til at eje alt hvad vi kan i endnu højere grad. Styrke hinandens mod og tro på at vi kan, til trods for frygten og usikkerheden. Det er ikke en konkurrence. Og der er mere end nok til alle.

Det, at blive set, genkendt, spejlet og mærke så meget kærlighed og opbakning, det rører noget i mig.

Så meget at jeg bare var nødt til at dele det med dig. Opfordre dig til at opsøge disse rum.

For hver eneste gang med møder det, bliver jeg bekræftet i at vi ikke er alene. At verden har brug for det vi alle sammen kan. At vi alle har hver vores gaver. At vi alle er bange. At vi alle kan synes livet som selvstændig er hårdt og ensomt af og til. Og at, det er f***ing magisk.

Så at stoppe et lille øjeblik og mærke det. I stedet for bare at fortætte videre på min vej. Det er noget jeg øver mig i. At se hvad, der er sker og mærke alle de ting, som for mig føles små, men som set ude fra er stor – det giver WOW effekt.

Trænger du til et kærligt løft og skub i den rigtige retning, fra andre powerkvinder der ser dig.

Ser der hvor du er, og det du kan.

Find dato og tidspunkt for næste Magic Money Meeting på min Facebook side

Ps. Carolina og Katrine – Tak for jer <3

Læs mere om de to skønne sjæle lige her:
Carolina Ellie: https://carolinaellie.com/
Katrine Heller: https://www.katrineheller.com/