Venter du på at nogen redder dig? Fra din økonomi, dit liv, din business?

I de perioder, hvor det ikke går som du kunne tænke dig. Hvis du har gæld, eller ikke tjener nok, eller dit liv ikke bevæger sig hurtigt nok i retning mod drømmen. Går du så og drømmer du om at nogen eller noget bare fikser det for dig, som et slag med en tryllestav?

Det er en helt almindelig fantasi at drømme om at arve fra en rig onkel, vinde i Lotto eller lande den der kæmpe kunde, der sikrer dig overflod i mange år fremover.

Så du aldrig mere behøver at bekymre dig.

Sådan bliver du din egen redning

Men. Pas på med at blive ved drømmen alt for længe. For du kommer til at snyde dig selv, for noget helt fantastisk. Det at drømme om at blive reddet, er en flugt fra at tage ansvar. Fra at se på din udfordring og eje det. Det er en flugt fra den kæmpe gevinst det er selv at fikse det. Og løse problemet.

Læs også: Giv plads til forandringer

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg drømte om at møde en prins med millioner på kontoen, dengang jeg sad i en svulmende gæld på 200 tusinde kroner. Men hvis jeg havde mødt én, der tilbød at betale det hele, havde jeg muligvis været glad i fem minutter – og så havde jeg fået nye problemer. Men værst af alt ville jeg ikke have været min egen helt. Eller løst mit eget problem.

Hvis ikke vi er vores egen hjælp til vores egne problemer, lærer vi aldrig at fikse dem.

Og så vil vi begå de samme fejl på ny.

Så min opfordring til dig er: Vær din egen ridder på den hvide hest. Se dine udfordringer som en skøn mulighed for at blive bedre. For at lære, udvikle dig og blive en bedre version af dig selv.

For hver gang vi gør det, lærer vi også os selv bedre at kende og finder ud af hvor vi har spændt ben for os selv.

Sådan kommer du videre

Gemmer du dig for dit eget regnskab? Få serveret alt hvad du har brug for at vide, let og lækkert med “regnskabsninja metoden

Vil du være helt sikker på hvordan næste måneds økonomi ser ud, og slippe for at bekymre dig over penge? Så kan jeg hjælpe dig videre i et nærværende mentor forløb, hvor vi arbejder på at styrke og udvikle din Money Soul