Det er ikke al personlig udvikling der kommer indefra. Nogle gange bliver vi skubbet udefra af andre.

Her er en lille historie til inspiration.

Når kunden ikke er tilfreds

Det er så nemt at dele gode anmeldelser, nemt at fortælle hvor meget folk elsker vores forløb og ydelser. Og naturligvis skal vi gøre det. For det er jo ofte når vi hører og ser andre mennesker resultater at vi mærker – det der, der vil jeg også have.

Jeg har fået mange virkelig gode anmelder på Mind Your Money Honey – et online forløb, der på 21 dage hjælper dig til at skabe et bedre forhold til penge og derved et bedre pengeflow. De anmeldelser har været nemme for mig at dele.

De skønne kvinder, der er med har bla. sagt at de synes det var angst-provokerende – hvilket jeg tog som en kompliment, fordi det betyder at de rykker sig.

Men jeg har også fået en tilbagemelding fra en, der ikke var tilfreds.

Og på en eller anden måde, kom hendes ord til at skygge over de andre tilbagemeldinger. Efter hendes mening, havde kurset ikke levet op til hendes forventninger om at det havde handlet mere om spiritualitet. Det gjorde at hun blev skuffet, og oplevede ikke at hun kunne mærke mig.

Virkelig udfordrende feedback for mig, der øver mig i at eje mine spirituelle gaver. #clairvoyant

Jeg skal da ærligt indrømme, at det tog mig noget tid lige at lande den.
Lige at finde hoved og hale i hvorfor det ramte mig så hårdt.

For ærligt, så er jeg langt bedre til at huske den ene negative kommentar fremfor 100 gode #menneskelig
Men, jeg arbejder på det. Og jeg elsker alle jeres super fede tilbagemeldinger og de forandringer I skaber. Jeg elsker når I tagger mig i opslag og når I deler hvordan det går. #taknemmelighed
Bliv endelig ved med det ❤️

 

Jo mere du træder frem og skaber, jo mere respons vil du får fra andre.

Faktum er at jo mere vi træder ud og frem og jo mere vi skaber, jo mere vil vi også få feedback fra andre, der ikke deler vores opfattelse.

Det interessante for mig i denne sammenhæng med hende, der ikke var tilfreds, er at det virkelig har givet mig anledning til at kigge forløbet igennem igen. For jeg begyndte virkelig at tvivl om det var godt. Og jeg må indrømme jeg er stadig vild med det. Jeg synes stadig det er pisse godt. Som en skrev til mig den anden det – det påvirker jo ikke kun mit pengemindset, men mit mindset generelt. Se det er Fa’me feedback, der vil noget 🤩

Nej, det er ikke super spirituelt – der kommer et nyt forløb i starten af 2020, der tager det spirituelle endnu mere med. #flowmodellen

 

Vend det til taknemmelighed

En anden virkelig positivt ting, der er kommet ud af den kedelig mail er at jeg er blevet endnu skarpere på mine grænser. På mine handelsbetingelser og på hvordan jeg i fremtiden vil gå til sådanne tilbagemeldinger.

Så fra at have et såret ego – yes, mit ego lavede en hel del ballade over den mail – er jeg nu fyldt med taknemmelighed over denne “konstruktive” feedback og anledning til at dykke dybere i mig selv, forløbet og min business.

Jeg kan ikke skabe resultaterne for dig, men jeg har en kæmpe værktøjskasse, som jeg elsker at dele med dig.

Jeg kan ikke love dig guld og overflod i store mængder. Men jeg lover dig, at dette forløb vil rykke ved dit mindset, hvis du lader det. Hvis du tager dig tiden. Reflektere. Mærker efter. Laver øvelserne. Tør se det hele fra en anden vinkel. Og har en åben tilgang til mine input – også selvom du måske har hørt en enkelt af øvelserne før. Så prøv alligevel at giv det et forsøg. Det er uden tvivl en grund til du er landet her (igen). Og ser du, det er lige nøjagtigt der guldet og overfloden kommer 🦄

Hvordan kan du lade dig inspirere af kritik?

Kærligst
P