Kæreste du,

Rigtig godt nytår.
Og tak fordi du følger med her på siden. Det gør mig så glad og taknemmelig. For det giver endnu mere mening til min business.

Jeg sidder her på en af 2018’s sidste dage. Juledagene har været travle. Fyldt med hygge med venner og familie. Og lige om et øjeblik er endnu et år gået. Tiden går uanset hvad vi gør med den. Har du gjort det du gerne ville med dit 2018?

For mange giver denne tid på året anledning til at reflektere over livet, drømmene, retningen og måske endda målene.

Men forhåbentlig kan du gøre det på din måde og uden at blive ramt af pres og følelsen af præstation omkring dit hvad du ønsker for det år.

For allerhelst skulle du gå året i møde med motivation, begejstring og god energi.

Jeg forstår sagtens at det kan være svært ikke at blive ramt af hvad du måske føler du skulle eller burde gøre. For jeg kender alt for godt de følelser. Jeg kender alt for godt lysten og ego’et tal omkring planer, fokus og ambitioner for det nye år. Og samtidig den manglende motivation til at samle mig om de 100 forskellige metoder til at evaluere det forgangene år og sætte intentionerne for det nye.

For hvad var egentlig drømmene og målene for året?
Hvad var det egentlig, der var vigtigt?
Og hvordan finder vi lige tiden og roen til at sætte os til og dykke i dybden?

Min invitation til dig, er at gøre det på en måde, der fungere for dig. Og så vide, at d. 1. januar ikke er det eneste tidspunkt hvor du kan sætte mål, gøre status og lægge planer, sætte intentioner og fokus.

Du kan gøre det lige når det passer dig – alle dage på året.

Så er du ramt og overvæltet af julen og alle de sociale arrangementer, så træk vejret og tag det hele i dit tempo.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre alt det her nytårs-halløj på.

Selv er jeg kun så småt startet på min status og bruger de første dage af det nye år på at mærke ind, sætte intentionerne og gøre drømmen klar. Det er ikke helt tydeligt for mig i år, da jeg kan mærke jeg skal et lag dybere. Længere væk fra ego’et og andres mål. Og tættere på mit hjerte, min sjæls kalden og mine inderste drømme.

Jeg glæder mig til at dele 2019 med dig <3

Jeg håber og ønsker dig, det allermest magiske lykkebringende og et helt igennem fantastisk 2019, hvor alle dine drømme må blive opfyldt eller noget endnu bedre.

Godt nytår.

Kærligst
P

#moneysoul