Det har været en rejse, men nu hvor jeg sidder og ser på det føles det som om at det altid har været her.

Mit nye LOGO

Et logo skal bære så meget på sine skuldre. Det skal bære ambitioner og visioner, identitet og intentioner. Drømme og håb. Overflod og flow.

Mit logo skal være MIG og alt det jeg er og kan.

Og det gør mig så lykkelig at se hvor fint det kommer til udtryk.

Når jeg ser tilbage på min opstart, hvor jeg holdt et fast greb i det at ’være revisor’ og tallene var min redningsbåd. Det jeg kunne gribe om og sige ’det kan jeg’. De er stadig en stor del af mig, men de har fået en helt anden betydning.

Til nu, hvor mine intuitive og spirituelle evner har fået lov til at få plads og i den grad er med til at skabe og forme min business og mine sessioner.

Min intention om at rykke mennesker, skabe større selvindsigt. Have fokus på kærlighed, taknemmelighed og flow. Hjælpe dig, som er klar på at blive hjulpet med at se på dit penge mindset, din business og dit mindset på en ny måde. Give plads til forandring og til den proces det er. At skabe flow.

Alt er energi.
Penge er energi.
Og der skal være flow i energien.

Energi udvekslingen sker hele tiden. Det udvider sig hele tiden og vokser sig større og større.

Du udvikler dig, opgraderer og ekspandere.

Jo mere du giver ud, jo mere får du tilbage.

Nøglen, der giver lov og plads til at se på det og se på dig selv, ligger hos dig.

Jeg er din business-, mindset og penge mentor.
Og nu med et nyt logo, der fanger alt dette.

Design credit: Kamilla Andersen Kandes.dk