Bare fordi du ikke er rig, betyder det ikke at du ikke kan leve et liv i luksus. Spørgsmålet er at definere hvad, der er en opgradering for dig.

Hvad er luksus for dig?

Det kan være en rigtig god ansigts-creme, at tage et længere bad, at finde ro i meditation, eller bruge længere tid på at lave god mad.

For det handler ikke om hvad det koster eller hvad det er, men om hvor, hvordan, med hvem og hvad du føler overflod. At du føler dig rig. På tid, kærlighed, tryghed eller forkælelse.

Ved at begynde at tænke over hvad, der er opgraderinger for dig, vil du nemlig også begynde at finde ud af, hvordan du gerne vil bruge dine penge. Hvad, der er vigtigt for dig. Du vil begynde at udforske om du bruger dine penge på den måde du gerne vil. Og på det du gerne vil.

Jo, du har råd

Det er så nemt at sige ”Det har jeg ikke råd til”. Men hvis du hver måned prioriterer en opgradering af bare én ting. Eller prioriterer at spare sammen til den ene ting. Så vil du pludselig opleve at du har råd.

Læs også: Hvad er dit penge mantra?

Det handler om hvordan du prioriterer. Ved at blive opmærksom på hvordan du prioriterer, kan du ændre det.

Vi bruger penge på det vi synes skaber værdi, og det, jeg vil inviterer dig til er at begynde at mærke værdien af det du bruger penge på. Hvis det du drømmer om er det værd, så vil du få råd, fordi det vil være en prioritet for dig.

Er du en opgradering for dine kunder?

Husk også at dine kunder kan tænke det samme om dig, og det du sælger. Måske synes de ikke at de har råd. Men hvis du rammer plet i forhold til hvad dine kunder synes er en opgradering. Og hvis du formår at få det kommunikeret til dem, hvordan du skaber værdi. Så finder de pengene.

Sådan kommer du videre

Har du brug for at få helt tjek på hvilken værdi du skaber – og om prisen matcher? Så book sessionen Økonomi med overskud, der giver dig helt tjek på dit penge flow.

Er du ikke god nok til at give dig selv lov til at nyde penge og overflod, eller sætte mål der giver dig økonomisk frirum. Så lad mig hjælpe dig med at arbejde med din Money Soul