Penge og økonomi handler ikke kun om Excel-ark og udregninger. Det handler også i høj grad om at komme ud af hovedet og ned i kroppen for at mærke vores følelser omkring penge.

Vores tanker, overbevisninger og følelser omkring penge har nemlig stor betydning for, hvilket forhold vi har til penge.

Penge og økonomi kan skabe følelser som frygt og angst. Give mange bekymrende tanker, som; “Jeg har ikke penge nok!”, “Hvordan skal det hele gå?”, “Hvorfor tjener jeg ikke flere penge?”

Det giver bekymringer i maven og dårlig nattesøvn. Bare på grund af penge.

Helt ærligt synes jeg at livet er for kort til at bekymre sig og skamme sig over, om man har lidt eller mange penge. Derfor hjælper jeg mennesker med at arbejde på deres Money Soul. Altså deres tanker, følelser og overbevisninger omkring penge. Og een af de simple ting du kan gøre for at få vende de negative følelser og tanker, så du kan få nattesøvnen og roen i maven tilbage er at bruge mantra:

Et mantra er sådan set bare en sætning du gentager for dig selv igen og igen (som en anden Nephew sang). Og det som det gør er faktisk at manipulere din hjerne til at tro på det, du siger. Derfor behøver du ikke at være helt overbevist om din egen sætning, for at begynde at sige den. Men ved alligevel at gøre det, begynder du at træne din hjerne til at tænke på en mere positiv og opfordrende måde. Du taler simpelthen de negative tanker og overbevisninger ud af dit hoved og erstatter dem med nogle langt mere konstruktive og positive mantra!

For at huske dig selv på dit mantra, så mange gange som muligt kan du have dit mantra som baggrund på din telefon, som pop-up’s påmindelser i løbet af dagen. Eller som en post-it på dit spejl, eller som baggrund på din pc.

Du skal kunne mærke dit mantra. Så find et der føles rigtigt for dig. Et du kan mærke og eje.

Du kunne for eksempel have et mantra der hedder “Jeg har en  succesfuld business”.

Men mærk hvordan det føles på dig. Hvis du ikke føler dig succesfuld og dette mantra mere giver dig følelsen af at opgive, fremfor en følelse af power, så er det ikke rigtigt for dig. Så kan du for eksempel i stedet bruge et mantra der lyder: “Jeg bygger en succesfuld business”.

Her får du 10 powerfulde penge mantra til inspiration.

Brug som de er eller gør dem til dine egne.

  1. Jeg er så taknemmelig for, at min business indkomst stiger dag for dag, måned for måned, år for år.
  2. Jeg giver slip på al modstand mod at tiltrække penge. Jeg fortjener et positivt pengeflow.
  3. Jeg har altid penge nok og mere end jeg skal bruge.
  4. Jeg fortjener og bliver godt betalt for mine ydelser, produkter, tid og viden.
  5. Jeg kigger på mine konti med ro i maven.
  6. Jeg har et kærligt og nærende forhold til penge og min økonomi
  7. Jeg har økonomisk frihed.
  8. Jeg er rig på områder af livet.
  9. Jeg giver mig selv tilladelse til at modtage al den rigdom jeg drømmer om.
  10. Jeg er taknemmelig for alle de penge jeg allerede har modtaget og alle de penge, der er på vej til mig.

Må dit mantra give dig ro i maven og overskud til at gå efter det, du drømmer om 🌞

Kærligst
P