REGNSKABSNINJA-METODEN

BLIV REGNSKABSNINJA

Drømmer du om et forløb, der fortæller dig præcis det, du har brug for at vide om regnskab, moms og økonomi som selvstændig?

 • Har du svært ved, at finde rundt i de mange regler omkring regnskab og moms?
 • Kan du ikke helt gennemskue hvad du skal gøre i forhold til din bogføring og moms?
 • Mister du nemt overblikket når det kommer til alt det praktiske omkring din virksomhedsopstart, som fx. momsregistrering, momsindberetning, e-boks osv.?
 • Har du svært ved, at overskue hvad du skal gøre med dine bilag og i hvilken rækkefølge?
 • Mangler du at finde en god arbejdsrutine omkring moms, regnskab og pengeflow i din virksomhed?
 • Og finde ud af hvordan du undgå overspringshandlinger når du skal se på dit regnskab, moms og din økonomi?

Så er Regnskabsninja-metoden, det helt rette for dig.

I Regnskabsninja-metoden får du et online forløb, hvor alt det vigtigste, du skal vide om regnskab, moms og økonomi som selvstændig, er samlet i én pakke.
Let tilgængeligt. Let anvendeligt. Fortalt og forklaret på en simpel og let forståelig måde.

Hvem er du?

Du er nystartet som selvstændig eller går med tanker om at starte som selvstændig.
Du mangler overblik omkring regnskab og moms.
Du er bliver overvældet bare ved tanken om de mange regler og lovgivning omkring skat, moms, regnskab osv.
Du brænder for at drive en virksomhed, men synes regnskab, moms og økonomi er kedeligt og tungt – selvom du godt ved, det er vigtigt.
Du ønsker større ro omkring den økonomiske og praktiske del af at starte virksomhed.

Med Regnskabsninja-metoden bliver regnskab, moms og økonomi både sjovere og mere nydelsesfyldt.

 • Hvad får du ud af forløbet?
 • Helt styr på hvad du kan trække fra i din virksomhed, så du ikke snyder dig selv eller andre.
 • Forståelse af dit regnskab og hvad du skal betale skat af, så du hverken får betalt for meget eller for lidt skat.
 • Indblik og overblik over din virksomhedsøkonomi, så du kender dit pengeflow.
 • Alle de praktiske ting på plads i din virksomhed, så du kan koncentrere dig om det, der fik dig til at starte din virksomhed.
 • Lærer, at tastet dine bilag og nemt lave faktura til dine kunder.
 • Styr på, hvad du kan trække moms af og hvad du skal betale moms af.
 • Lærer, at indberette og betale din moms nemt, hurtigt og selv.
 • Kendskab til, hvordan du skal ændre din forskudsopgørelse og indberette din selvangivelse.
 • Skabt gode rutiner omkring dine bilag, bogføring, regnskab og din økonomi.
 • Indsigt i forskellige forsikringer og pensionsopsparinger, der er interessante for dig, som selvstændig.

Tryghed og ro omkring dit regnskab og økonomi giver større kreativitet og en mere sprudlende business.

Forløbet består af:

Syv online moduler som du får adgang til med det samme du tilmelder dig. Du kan hoppe rundt mellem modulerne, som det passer dig. Eller du kan tage dem i rækkefølge. Du kan gennemgå alt materialet på et par dage. Eller du kan gennemgå forløbet i små bidder og i perioder, som det passer ind i dit skema.

Du får lige præcis dét du, som selvstændig, har brug for at vide. Trin-for-trin.
Du få hjælp med alt fra registrering af virksomhed til bogføring og moms. Du lære om regnskab, selvangivelse, betaling af skat, pension, forsikringer og meget mere.
Du bliver holdt i hånden og guidet sikkert igennem alle moduler.

Modulerne består af en blanding af lydfiler, video-guides og tekst. Til hvert modul hører en tjekliste over modulets vigtigste “opgaver”, så du er sikker på du får det hele med.
Når du tilmelder dig, bliver du en del af en lukket Facebook gruppe for Regnskabsninjaer. Her kan du løbende stille spørgsmål og dele dine erfaringer med de andre Regnskabsninjaer. Jeg er naturligvis også en del af gruppen og svarer løbende på spørgsmål.

Din investering

2.495 + moms.
Kan betales i 5 rater af 499 kr. + moms.

Derfor lavede jeg Regnskabsninja-metoden

Det er møg hamrende frustrerende ikke at ane, hvor du skal starte.
At være i tvivl om hvad du skal gøre. I hvilken rækkefølge. Om du gør det rigtigt – alt det med økonomi.

Måske sidder du med frygten for at lave fejl, selvom du har brugt meget tid på at læse den ene vejledning efter den anden.
Det forstår jeg godt.

Mit ønske med Regnskabsninja-metoden er, at gøre det sjovt, let, trygt og fyldt med nydelse for dig at tage hånd om din virksomheds regnskab og økonomi.
For når du har styr på din virksomheds regnskab og økonomi, vil du også opleve et langt større flow på alle andre områder af din virksomhed.
Jeg glæder mig til at støtte dig og se dig blive Regnskabsninja. Se dig stole på dig selv og dine evner som regnskabschef i din virksomhed. Glæder mig til at se dig tage ansvar og dele din rejse.

Forløbet: Regnskabsninja-metoden

Modul 1: Nøglen til en god start

Før du for alvor kan komme i gang som selvstændig, er der nogle helt basale overvejelser, herunder valg af virksomhedsform. Og nogle basale redskaber du skal have på plads, som f.eks. dit nem-id. Under modul 1 fortæller og guider jeg dig trin for trin gennem de mange overvejelser, herunder om du skal momsregistreres.

Til dig, der har været i gang i længere tid, vil gennemgangen af virksomhedsformerne være et godt tjek for, om du stadig driver virksomhed i den rigtige form.

Modul 2: Forståelse af moms

Det er vigtigt, at du fra starten af din karriere som selvstændig har styr på det basale omkring moms. Du bliver guidet trygt gennem de forskellige regler og finurligheder, så du efter at have gennemført modul 2 er helt skarp på moms.

Har du drevet virksomhed en kortere eller længere periode, har du her mulighed for at få tjekket på op momsreglerne. Og om du får trukket det hele fra i din virksomhed og håndteret momsen korrekt.

Modul 3: Bogføring

Et vigtigt redskab som Regnskabsninja er at mestre bogføringen, og det er lige netop det, vi skal igennem i modul 3. Du får en introduktion til bogføringssystemet Billy’s Billing, som jeg har lavet en affiliate aftale med. Her viser jeg via video-guide, hvordan du taster og bogfører forskellige bilag, og hvordan du nemt laver faktura. Du kan oprette dig på Billys Billing via dette link og få de 3 første måneder gratis Billys Billing

Modul 4: Få styr på skatten i løbet af året

For at du ikke betaler for meget eller for lidt i skat, skal du have styr på din forskudsopgørelse. I dette modul viser jeg dig, hvordan du gør. Du får også nogle helt fantastiske, simple og let brugbare værktøjer til at styre dine økonomi.

Modul 5: Færdiggørelse af året

Når året er færdigt, skal de sidste tal gøres op. Her får du de forskellige trin i at gøre dit regnskab færdigt for året. Jeg hjælper dig med, hvad du skal gøre i forhold til din selvangivelse og eventuel restskat. Og hvad du skal gøre, hvis du har underskud.

Modul 6: Skab de bedste forudsætninger for dig selv

Dette modul handler om, at du får skabt de bedste forudsætninger for din fremtid både på kort og lang sigt. For hvordan er du sikret, hvis uheldet er ude? Hvis dit fundament for at tjene penge er ødelagt? Eller, hvis du bliver syg i en længere periode?
Jeg forstår fuldt ud, hvis pension og forsikringer ikke er det første, du tænker på som nyopstartet. For det er endnu en ting at sætte sig ind i. Men det er et rigtig vigtigt område, og derfor har jeg inviteret Pension for Selvstændige til at fortælle kort om deres løsninger omkring pension og forsikringer.

Modul 7: Regnskabsninja-finalen

Det er vigtigt, at du forsætter det gode arbejde, du har gjort under dette forløb, og derfor skal vi tale om struktur og rutiner. Og så er du officielt Regnskabsninja.

Dette online forløb gør dit regnskab lettere og mere nydelses fyldt.
100% tilfredshed eller pengene retur.
Har du gennemført alle moduler, lavet alle opgaverne og sat check ved alle to-dos, men synes ikke, at du har fået noget ud af forløbet, så får du naturligvis din investering retur.

Bestil nu