Har du bemærket det? De første blade er ved at falde af træerne og efteråret begynder at nærme sig. Det betyder også at julen, og et stort økonomisk udsving nærmer sig. Har du tænkt det ind i dit budget?

Hvis du er een af dem, der lader julen komme bag på dig og dit budget, hvert år, så kender du alt til julestress.

Men hvad med at være på forkant i år og starte din opsparing allerede nu? På den måde kan du gå julen i møde med ro i maven og ro til at nyde de søde juledage. I videoen nedenfor lærer jeg dig hvordan du let får styr på dit julebudget.

 

SÅDAN GØR DU:

Beregn dit gavebudget. Hvem skal du give gaver til, og hvor meget vil du give for?  Det er dit budget, og den mængde penge du skal bruge. Vær gerne lidt gavmild i budgettet, for vi kommer næsten altid til at bruge flere penge end vi forventer til jul.

Fordel dit budget ud over de næste fire måneder. Det er så mange penge du skal lægge til side hver måned. Opret en separat bank konto, via din netbank og sæt en automatisk overførsel hver måned. Banken kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om hvordan du gør.

På den måde har du pengene klar når du skal bruge dem i December, Og det giver ro i maven at vide at du slipper for økonomisk

Har du et godt råd til hvordan du gør julen mindre økonomisk stressende, så del det i kommentaren nedenfor og hjælp andre til at få en jul med ro i maven 🙂

Kærligst

P

Brug for hjælp til dit budget. Læs hvordan du let får økonomi med overskud hele året rundt.