I denne video vil jeg gerne invitere dig til at være åben omkring den rejse du er midt i lige nu. Uanset, om du har været selvstændig i fem år eller femogtyve år. Lad os droppe “glasbilledet” af at det altid er en dans på roser at tjene penge. Det er det langt fra. Især som selvstændig.

Det er også temaet for min interviewserie Selvstændige kvinder og økonomi, der tegner ærlige og sårbare portrætter af det at starte en virksomhed op.

Som selvstændig står vi ofte alene. Også med tvivlen og angsten for ikke at slå til. Samtidig sammenligner vi os selv med andre, der også skjuler den ærlige version af deres egen succes.

Lad os bryde tabu og flytte grænser for, hvad vi kan tale om som selvstændige. Jeg tror på at vi kan hjælpe hinanden stærkere og mere modige, ved at tale om det, vi går rundt og skjuler.

Husk at succes tager tid, og din indtjening er et resultat af en masse erfaring (og ofte omveje og modgang)

Har du lyst til at dele din historie, eller kender du en kvinde, hvis historie bør fortælles, så skriv til mig. Måske er det din historie, der skal inspirere andre, i næste afsnit af Selvstændige kvinder og økonomi.