For noget tid siden blev jeg opmærksom på en af mine egne store penge monstre. Jeg havde i en periode arbejdet på at få min indkomst til det næste niveau. Min kalender er fyldt op med gode kundeopgaver, men der sket altid “noget” som min indkomst ikke kom til næste level. Uanset hvad jeg prøvede og hvor hårdt jeg arbejde på at manifestere, så sket der altid noget.

En dag i bilen landede så dette store penge monstre på passager sædet sammen med mig.

Woooååååw – den havde jeg ikke lige set komme. Hej med dig. Så “hvis jeg tjener flere penge får jeg endnu mindre tid med mine piger”.

BUM!

Det gjorde ondt.
Det gjorde mig vildt ked af det.

Skulle jeg nu vælge mellem pigerne eller en større indtjening?
Skulle jeg vælge mellem at skrue op for min business eller være en del af mine pigers liv?

Jeg drømmer – som så mange andre selvstændige om at skabe en økonomisk frihed, der også kan give en tidsmæssige frihed til at bruge min tid, som jeg allerhelst vil.

Den kom virkelig bag på mig. Vi havde en del snakke.

Mig: Hvem er du?

Monstre: Jeg er din blokering for at tjene mere.

Mig: Hvad?

Monstre: Ja, hvis du vil tjene mere, så kommer det til at gå ud over din tid med dine piger.

Stilhed…

Mig: Prøv lige at sig det igen.

Monstre: Hvis du vil til næste niveau i din indtjene, så kommer tiden til at gå fra dine piger.

Mere stilhed…

Mig: Altså du siger jeg skal vælge?

Monstre: Ja.

Mig: Men hvorfor?

Monstre: Fordi sådan er de regler du har lavet.

Mig: Åh ja, det er mig der har lavet reglerne.

Monstre: Ja. Du har selv valgt.

Mig: men så kan jeg jo også lave dem om, ik?

Monstre: Jooo, men hvorfor vil du det?

Stilhed

Mig: Tja… Hvad nu hvis du ikke er en blokering, men en god reminder om hvad der er vigtigt for mig. Og hvordan jeg gerne vil leve mit liv. Hvad nu hvis du er en påmindelse om at det ikke behøver være hårdt arbejde at tjene flere penge. At det kan være let, sjovt og nydelsesfyldt at tjene flere penge?

Monstre: Okey… ja, det er jo op til dig….

Mens jeg har denne samtale med mit ny fundene penge monstre, havde jeg det virkelig fysisk dårligt. Jeg har kvamle. Ondt i maven. Og jeg hvis ikke det var fordi jeg kørte midt på motorvejen vil jeg have lagt mig i fosterstilling og virkelig grædt.

Det ramte mig som lyn fra en klar himmel.

Det jeg gerne vil sige med denne historie er, at hver gang vi skal vækste i vores business. Hver gang vi skal opgradere vores indtjening, kunder, samarbejdspartner, produkter, kontor osv. så kræver det, at vi gør op med de gamle overbevisninger om hvordan livet bør være og de regler vi har lavet for os selv og købt ind på.

Hvilket monstre skal du have en alvorlig snak med?