Sidste uges Tirsdags Tricks handlende om, at det gerne må være let at være selvstændig og tjene penge, men det betyder ikke, at du kan side og meditere dig til overflod, en fyldt kalender og en lækker bankkonto.

Du kommer ikke udenom at tage action. Du er stadig nødt til at gøre noget for at få dine drømme opfyldt.

Du skal investere tid og energi i din virksomhed. Du skal arbejde fokuseret og vedholdende på dit mål. Og det kan af og til kræve lange aftner, weekender og tidlige morgener.

”Over night success” kommer sjældent over een nat. Ofte har det krævet en hel del arbejde, fokus, tid og energi inden denne magiske nat kom til live.

Du skal tage action. Du skal sætte handling bag drømmene. Men når det føles let og sjovt, så er det heller ingen problem.

Sådan gør du

Måske så kan du blive overvæltet eller i tvivl om hvad det næste ”rigtige” skridt er.

Det kender jeg kun alt for godt.

Men det, jeg har lært er, at der ikke er nogle rigtige eller forkerte skridt. For enten så kommer du tættere på målet eller også så lærer du noget nyt. Fremdrift er altid bedre end stilstand.

Derfor:

  • Tag det lille skridt som du føler dig parat til
  • Et skridt som bringer dig tættere på dit mål og så føles rigtigt.
  • Det er helt ok, hvis det giver sommerfugle i maven. Så er det blot fordi det er vigtigt.
  • Det behøver ikke være stort og besværligt.
  • Gør det nemt for dig selv. Men det næste skridt er vigtigt.
  • Og det næste
  • Og det næste
  • Og det næste – jeg tror, du forstår.

Før du ved det, så har du taget mange små skridt der fører dig i retning mod overflod, en fyldt kalender og en lækker bankkonto og hvad du ellers drømmer om.

 

#Mindyourfinances #Tirsdagstricks #MoneySoul #Regnskabsninja #Overblikerguld #Selvstændig #Femamlebusiness #Mindset #Femalemindset #Pengemindset #Feminintpengemindset #roimaven #lawofatraction #moneysoulmentor #mindsetcoach #mindsetshift #Lawofaction #lovenomhandling #lovenomtiltrækning #sayyestosuccess #sigjatilsucces #bosslady #magiskbusiness #livetsomselvstændig #kvindeligeiværksætter #dinenergitiltrækkerdinekunder