Tirsdags tricks – nu på video.

Husk lige at stoppe op. Ja dig. Når du tromler derudad med din forretning er det let at glemme hvor du er på vej hen.

Hvor vil du gerne hen med din business? Hvad er det næste mål? Hvordan vil du nå derhen?

Det er vigtigt at du afsætter tid til din egen forretningsudvikling. Jeg kalder dem fremtidsdage. Det er de dage, hvor du bliver konkret med dine drømme og din fremtid. Det er de dage hvor du planlægger trin for trin, hvordan du når derhen hvor du gerne vil.

Mit tip er derfor

Få prioriteret fremtidsdage i din kalender, så du husker at afsætte tid til dem. Om det er nogle dage eller timer er op til dig. Men det er tid du afsætter til at udvikle på din egen business, strategi og sikrer at du er på vej den rigtige retning.

På fremtidsdage skal du spørge dig selv:

Skal jeg udvikle på noget?

Hvor kan jeg blive bedre/smartere med min tid?

Hvad er mine nye mål og leder de mig i den retning jeg ønsker?

Hvor er jeg om 1 år, om 5 år om 10 år – de helt store drømme.

Giv dig selv tiden til at tænke langsigtet med din forretning, for det giver ro i maven.

Har du brug for hjælp til at lægge en langsigtet strategi og få nogle mål på din virksomhedsøkonomi ?

MoneySoul Mentor sessioner er til dig, der ønsker at tænke langsigtet og blive konkret med dine drømme – så du når dem 🙂

Kærligst

P

#mindyourfinances #økonomiskementor #moneymindset #nomoremoneystress #roimaven #moneysoul #moneycoach #moneybabe #moneymindsetcoach #selvstændig #femalemoneymindset #økonomi #økonomimedoverskud #femaleentrepreneur #kvindeligeiværksætter #kvindeligiværksætter #femaleboss #femalemoneymindset