Hvis du nu skal være helt ærlig. Er du så typen, der sparer op eller typen, der bruger alt hvad du har?

Det at spare op til din fremtid er en del af din omsorg for dig selv. Fordi det er en vej til at føle dig tryg imens du fokuserer på dit livsformål.

Men måske tænker du “Ja, det er fint Pernille, men hvad skal jeg spare op af? Jeg er selvstændig og det er ikke altid lige nemt.”

I langt de fleste tilfælde vil det faktisk være muligt at spare bare en lille smule op. Altså måske bare 50 kroner om måneden eller mindre.

Det er ikke beløbet, der er vigtigt til en start. Slet ikke hvis du ikke i forvejen er vant til at spare op.

Det vigtigt er vanen i at sætte penge til side til din fremtid. Dit fremtidige jeg vil takke dig. Stol på mig.

Det er mindset’et bag at skabe en solid økonomi nu og i fremtiden.

Når du begynder at spare op – stille og roligt og med overskuelige beløb, så kommer du ind i vanen med hver måned med at sætte lidt penge til side. Tricket er at starte i det små, så du ikke mærker det i økonomien i dagligdagen. Og efterhånden som det føles trygt for dig, kan du hæve beløbet.

Formentlig vil du hurtigt opleve, at du faktisk kan spare mere op end du tror, når du først ændrer dit syn på dit pengeflow.

Det kan være en rigtig god ide, at have en fast overførsel hver måned, så du ikke når at se pengene på din “til mig” konto. Men at de simpelthen bliver overført til din “til min fremtid” konto.

Der er intet galt i at spare op og sætte penge til side. Det er ikke en flow-stopper at spare op, når ikke du laver bunker og holder fast i frygt.

Er du allerede god til at spare op, så er det måske nu du skal justere beløbet eller om du kan have lavet en ny opsparing til en helt særlig drøm.

Det handler om at få pengene til at arbejde for dig – nu og i fremtiden.

Vil du have konkret rådgivning i hvordan du kan tilrettelægge din økonomi, så du får råd til det du drømmer om og aldrig mere behøver at være bekymret for at logge på din netbank? Så bør du tage et kig på mit forløb regnskabsninjametoden. Her lærer du præcis hvad du har brug for, for at blive smart med penge og få helt ro i maven omkring din økonomi. Og metoderne du lærer gør, at din investering lynhurtigt er tjent hjem igen 🙂

#mindyourfinances #økonomiskementor #moneymindset #nomoremoneystress #roimaven #moneysoul #moneycoach #moneybabe #moneymindsetcoach #selvstændig #femalemoneymindset #økonomi #økonomimedoverskud #femaleentrepreneur #kvindeligeiværksætter #kvindeligiværksætter #femaleboss #femalemoneymindset